söndag 8 juni 2014

Mat som vi tål - ett urval

Potatis, rotfrukter, ris, majs, quinoa.

Bönor, ärtor, sojaprotein &sojabönor, linser.

Anammas frysta produkter: färs, fileér, basilikapuckar,vegobitar   http://anamma.eu/sv/products.php

Det finns också torkade sojabitar som man kokar och sen steker.

Gröna grönsaker tex salladsblad, gurka, grön paprika, broccoli, sparris
Gul paprika
Äpple, banan, blåbär

Senap (utan kanel)

Svartpeppar, vitpeppar, salt,

Persilja, basilika

Lök, vitlök, purjolök

Rismjöl, majsmjöl ( varning för vissa maizena-redningar som innehåller mjölk.), potatismjöl.

Sojamjölk, Sojayoughurt, sojagrädde, Havremjölk, havregrädde, Kokosmjölk.

Tofuline vanilj eller chokladglass, R-ice vaniljglass, Oatly vaniljglass och chokladglass.

Kaffe ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar